Hopp til innholdet

Ledig stilling – Trainee

Vi søker trainee til vårt team.

Smood Social er et sosiale medier-byrå som jobber med kunder som OneCall, Peppes Pizza, Fargerike, Adams Matkasse og Twentyfour. For våre kunder løser vi alt fra konsept og idé til produksjon, annonsekjøp og influenser-markedsføring.  

Vi stiller ingen krav til tidligere erfaring med sosiale medier utover en sterk faglig interesse og en grunnleggende forståelse for plattformene vi jobber med.  Om du har erfaring med kreativt idé-arbeid, tekst, design, illustrasjon eller animasjon er det også av interesse.  

Som trainee hos oss vil du bidra inn i det daglige kundearbeidet. Du vil få tid og støtte til å utvikle ferdighetene dine i et team bestående av sterke fagpersoner innenfor sosiale medier. Vi stiller høye krav til leveranse, proaktivitet og progresjon gjennom trainee-perioden, men under tett oppfølging og trygge rammer. 

I Smood får alle rådgivere mye ansvar og det gjelder også trainees. Nøkkelen for å lykkes og trives hos oss er at du har mye initiativ i deg, at du motiveres av å levere kvalitet og at du er strukturert, selvgående og fungerer godt både i team og alene. Du er ærlig og redelig, og med på at når vi gjør noe feil så står vi for det, fikser det og lærer av det. Det er lite micro management her, og det krever mer av de ansatte. 

Smood består av kreative og strategiske rådgivere og er en del av Moodgruppen, et uavhengig norskeid byrå, som utover Smood består av Mood, Nettrafikk og Moodify. Vi er ca 40 gode kollegaer på tvers av byråene og sammen har vi blitt kåret til Årets Mediebyrå flere ganger.  

Vi holder til i lyse og fine lokaler i mursteins bygningen rett over elva fra Blå på Grünerløkka i Oslo. Vi spiser varm lunsj sammen hver dag, kaffetrakteren står alltid på, og om sommeren er det is i fryseren. Nam. Vi prøver også å gjøre vårt for å gjøre verden bittelitt bedre
(les mer her). 

 En trainee-stilling hos oss er en 100% stilling som varer i seks måneder, med muligheter for fast ansettelse. Stillingen er lønnet. 

Håper vi hører fra deg

Søknadsfrist: Fortløpende 
Send søknad og CV til administrasjonsleder Kristina Veiby på yo@smoodsocial.no med Trainee i emnefeltet. Spørsmål kan sendes på mail, evt. på telefon 928 82 881